HTML

Jhoni Heston blogja

OKOSSÁGOK ,AMIK VELEM TRÖTÉNEK

Friss topikok

  • marconi: ezt nem biztos, hogy le kellett volna írni azért... (2009.08.12. 11:38) öszetett szett

Linkblog

öszetett szett

2009.08.11. 19:04 jhoni heston

 

Üdv


 

Ezúton leírom az elmúlt kb.1 hét eseményeit .

Péntek, szombat, vasárnap,hétfő, party maraton volt. Pénteken 7-9 ig este szomszéddal nyírfa.

Utána a spancikkal faház 12.ig majd 3 ig apáti. Ütős volt.

Szombaton este bementünk Ceglédre szétnézni, és többek között megbeszélni a vasárnapi meccset

,hogy mi hogy lesz és törtük a fejünket hogyan lehetne pénzhez jutni, de nem sokra mentünk. Hazafelé találkoztunk 1 arccal aztán még 1 el és átmentünk csemőbe 3 színpados ultra partyra.

2 ig voltunk ott kb. utána toty-nál voltunk ojan reggel 6-7 ig nyomtuk a zenét meg ment az ivászat. Hector megdöntötte a 10 perc alatti műanyag kerti székkel való hanyatt esés világrekordját.

A ricsi koma meg a négykézláb opel mellett okádás rekordját kormos fejjel. Hiperaktívan.

Reggel 8 felé értem haza. Akkor még a fater a pali meg én pálinkáztunk 1et, délig alvás aztán indultunk Budapestre kispest-panathinaikosz meccsre. 2-2 lett nem volt rossz, volt két öreg drukker

akik a régi időket emlegették amikor tele volt a stadion, illetve frappáns jelzővel illették az MLSZ jelenlegi elnökét , hozászolásaik találóak és lényegre törőek voltak. Utána indultunk haza.

Tegnap este találkoztam sütivel aki feldobta h nem ártana megnézni az ujj meggybort hogy sikerült,

jól meg a pálinkám is. Amely mint utólag kiderül egyes embereknél arctorzulást, személyiségváltozást, illetve mozgáskoordinációs problémákat okoz. Elmentünk russohoz pidzáért este ö találóan kerozinnak nevezte az általunk nagy becsben tartott mézzel vegyített nemes italt.

Jó kis este volt. Pénteken 14. én megyek vecsésre kárpátia koncertre. Nagyon nagy lesz. Este 9 kor kezdődik, ki tudja meddig tart :D.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://jhoniheston.blog.hu/api/trackback/id/tr281303388

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

marconi 2009.08.12. 11:38:10

ezt nem biztos, hogy le kellett volna írni azért...
süti beállítások módosítása